️کارگاه آموزشی اطفای حریق برای بسیجیان به همت آتشنشانی شهرداری صباشهر و با هدف آمادگی در برابر حوادث برگزار گردید.
️به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری صباشهر؛ مهندس حسین واژیر، شهردار صباشهر، با اعلام این خبر گفت: این دوره آموزشی تخصصی با هدف ارتقای سطح آمادگی و توانمندسازی نیروهای مردمی و بسیجیان عزیز در مواجهه با حوادث احتمالی، به همت آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری صباشهر برگزار گردید.
️شهردار صباشهر افزود: «در این دوره آموزشی، حدود ۱۳۰ نفر از برادران حوزه بسیج صباشهر تحت آموزشهای عملی و تئوری توسط متخصصان و همکاران مجرب ایستگاه مرکزی آتشنشانی قرار گرفتند.»
ایشان تصریح کرد: شرکتکنندگان در این کارگاه با مبانی مقدماتی اطفای حریق، انواع خاموشکنندهها و موارد استفاده هر یک از آنها، روشهای ایمن و اصولی مقابله با آتشسوزی در لحظات اولیه حادثه آشنا شدند.
️مهندس واژیر برگزاری چنین دورههایی را گامی موثر در راستای افزایش ضریب ایمنی و کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از حوادث عنوان کرد و از برنامهریزی برای تداوم و توسعه این گونه آموزشها برای سایر اقشار جامعه خبر داد.




