🔹️مهار آتش پس از 12 ساعت / آتشسوزی گسترده در کارخانه گرانول صباشهر
🔸️به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری صباشهر؛ حدود ساعت یک بامداد روز دوشنبه 17 شهریورماه، آتشسوزی گستردهای در یک کارخانه تولید مواد اولیه پلاستیک و گرانول در شهر صباشهر رخ داد که به دلیل شدت حریق، یک کارخانه مجاور تولید لامپهای کممصرف را نیز درگیر کرد و در نهایت پس از 12 ساعت با همکاری ۸ شهر همجوار و به بهای مصدومیت ۶ آتشنشان مهار شد.
🔹️ایوب میرگلوی بیات، رئیس اداره آتشنشانی شهرداری صباشهر، با اعلام این خبر گفت: ساعت ۵۰ دقیقه بامداد ، تماس تلفنی مبنی بر وقوع حریق در کارخانهای واقع در روبروی باطریسازی صبا، خیابان استاد شهریار با مرکز پیام آتشنشانی صباشهر گرفته شد که بلافاصله نیروهای ما به محل اعزام شدند.
🔹️وی با اشاره به نقص فنی یکی از خودروهای آتش نشانی در حین عملیات که بر سختی کار افزود، اظهار داشت: بلافاصله با آتشنشانی شهرهای شهریار، وحیدیه، فردوسیه، اسلامشهر، نسیمشهر، گلستان، رباطکریم و تهران هماهنگی انجام و نیروهای کمکی اعزام شدند.
🔹️میرگلوی بیات تشریح کرد: متأسفانه به دلیل مواد اشتعال زای موجود، آتش به سرعت گسترش یافت و سوله مجاور که یک واحد تولید لامپهای کممصرف بود را نیز دربر گرفت. در این مرحله، عملیات به صورت دو جناحی برای سرد کردن و مهار آتش آغاز شد.
🔹️رئیس آتشنشانی صباشهر از مصدومیت شماری از همکارانش در جریان این مأموریت پرمخاطره خبر داد و گفت: «در حین عملیات و به دلیل شدت حریق، تعدادی از همکاران دچار مصدومیت سطحی شدند که در محل به صورت سرپایی مداوا شدند و یکی از همکاران به دلیل مسمومیت پس از انتقال به مراکز درمانی تحت مداوا قرار گرفت.
🔹️وی در پایان با بیان اینکه حریق پس از یک عملیات طاقتفرسا در نهایت ساعت ۱۴، پس از لکه گیری به طور کامل مهار گردید؛ افزود: بررسی علت وقوع این حریق و برآورد خسارت وارده به دو واحد صنعتی توسط کارشناسان مربوطه انجام خواهد شد.
🌐 روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری صباشهر




